Brändi: Valtokivi


Hanna Syrilla Valtokivi on porilainen ammattikuvataiteilija, joka työskentelee studiossaan Pirtulinnassa Porin Antinkadulla. Vanhaan paperiin yhdistetty sekatekniikka on hänen lempilajinsa. Valtokivi tekee myös abstrakteja maalauksia akryyli-, öljy- ja vesiväreillä.

Valtokiven taiteilijakodissa Pirtulinnassa on vaihtuva taidenäyttely, johon yleisö voi tutustua sopimalla käynnistä etukäteen.

Hanna Valtokivi tunnetaan unenomaisista töistä, joissa näkyvät taiteilijan hengellisyys ja kiinnostus mystiikkaan. Töissä on sanomaa ja taiteilijan tuntevat näkevät hänen töissään myös omaelämänkerrallista kerrontaa.

Valtokiven töissä on arvoituksellisuutta ja häivähdyksiä toisesta maailmasta.

Valtokiven hyvä historian tuntemus ja kiinnostus eri uskontoihin näkyvät hänen töissään varsinkin varhaisemmassa tuotannossa. Taiteilijan joogaharrastus ja kiinnostus itämaisiin kulttuureihin tulevat esille uudemmassa tuotannossa.

Hanna Valtokivi tuottaa aktiivisesti sisältöä digitaalisiin kanaviin. Valtokiven brändiviestinnän pääkanavia ovat Valtokiven omat verkkosivut, blogi ja sosiaalisen median kanavat. Kanavat ovat valikoituneet sen mukaan, missä hänen mahdolliset asiakkaansa ja kuvataiteen ostajat viihtyvät ja viettävät aikaa.

Valokuvat – ja kuvatuotanto yleensä– ovat merkittävässä osassa Valtokiven brändiviestinnän sisältöä. Kuvallisella viestinnällä Valtokivi tavoittaa parhaiten yleisönsä ja hän erottuu alansa muista toimijoista aktiivisuudellaan.

Toteutimme kesällä 2020 Valtokiven kanssa valokuvasarjan muutamalla eri teemalla. Valtokivi käyttää kuvia arkisempien kuvien kanssa eri kanavissa. Verkkosivuilla ja bannereissa valokuvat luovat mielikuvia ja vahvistavat Valtokiven taiteilijaimagoa.

Let Things Happen

Valtokivi kirjoittaa blogia, joka käsittelee taiteen kokemuksellisuutta ja ihmisten käsityksiä ja mielipiteitä kuvataiteesta.
http://www.valtokivi.fi

Valtokiven kanavat, joissa ottamiani kuvia on julkaistu: 

Verkkosivut Valtokivi.fi, taiteilijakuvia

Instagram: Syrilla Lifestyle (tämä tili syntyi ensimmäisen yhteisen kuvausprojektimme yhteydessä)

Instagram: Valtokivi teoskuvia

Facebook: Valtokivi Art

Lisäksi Valtokivi jakaa kuvia henkilökohtaisissa profiileissa. 

Projektin taustaa

Kesän 2020 kuvasarjat tuotettiin osanana lukuvuoden kestäviä valokuvauksen opiskelujani. Jatkoimme tavallaan siitä, mihin jäimme edellisessä yhteisprojektissamme: Tein Valtokivelle opinnäytetyönä tutkimustyön siitä, kuinka ja miten hän voi parhaiten kehittää omaa henkilöbrändiään ja luoda oman liiketoimintamallin kuvataiteilijana. Valtokivi on käyttänyt työn havaintoja ja analytiikkaa brändityössään ja viestinnässään.

Nyt toteuttamamme kuvatuotannon projekti jatkaa tutkimustyötä tavallaan käytännössä. Opinnäytetyön tuloksia on hyödynnetty siis kesän 2020 kuva-aiheiden ja teemojen suunnittelussa sekä julkaisusuunnitelmassa.

Opinnäytetyöni ”How to create a flourishing business: a personal brand and a business model for a visual artist” valmistui keväällä 2019. (Julkaisun pysyvä osoite Theseus-palvelussa on https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201905027367)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s