Tuottajan roolissa

Tuottajana olen mukana ideoimassa videoita ja tarinankerrontaa. Ideointityössä varmistan, että video tukee brändiä ja markkinoinnille asetettuja tavoitteita. Videossa tulee olla faktaa ja tunnetta. Punainen lanka, joka kuljettaa tarinaa, on oltava mukana alusta asti.

Vaikeinta on tehdä valintoja ja jättää joskus pois kaikkein herskyvimmät ideat. Videoissa rohkeus palkitaan ja lopputuloksen tulisi olla jotain muuta kuin alalla yleensä tuotetaan. Informatiivisissa videoissa on usein varminta kuitenkin pidättäytyä asiassa ja jättää ylimääräiset temput seuraavaan ”rainaan”.

Käsikirjoittamisen teen usein yhdessä kuvaajan kanssa. Ammattitaitoinen ja innovatiivinen kuvaaja on kullan arvoinen työpari.

Videon kuvauksissa olen aktiivisesti läsnä. Pidän huolta aikataulutuksesta sekä videon konseptin toteutumisesta että joustavasta työilmapiiristä.  

Natiivivideoita

Satakunnan Kansa, Alma median kanssa toteutettu pilottihanke, jossa tuotimme videoita natiivimarkkinointiin ja sosiaalisen mediaan (2016). Tavoitteena oli tuottaa mahdollisimman erilaisia videoita ja samalla testata niiden vetovoimaa eri kanavissa. Tässä kolme parasta, jotka ovat kestäneet aikaakin yllättävän hyvin.

Lähihoitajat, 2016
Sisustusartesaanit 2016
Yrittäjän oppisopimus, 2016

Lue projektista: Tästä linkistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s